Ako zefektívniť manažérske rozhodnutia v mikro a malých podnikoch - Hamáry Gurová, Diana
Návrh a vytvorenie controllingového informačného systému pre malé a mikro podniky v prostredí programu Microsoft Office Excel 2013. Systém umožní MaMP pružne reagovať na zmeny trhu, ponúkne alternatívne možnosti pre manažérske rozhodnutia, a bude schopný simulovať vplyv každej zmeny v pláne na hospodárenie a výkonnosť podniku.