Príjmové nerovnosti: metodologické aspekty výskumu - Nežinský, Eduard, 1972-
Príjmy a ich distribúcia v celosvetovom meradle, na úrovni OECD, Európy a Slovenska. Základné štatistické charakteristiky a ekonomické veličiny. Odhady bohatstva domácností sveta od roku 2000 po súčasnosť a jeho rozvrstvenie medzi najbohatšie a najchudobnejšie skupiny populácie.