Tlak na transparentnost platů roste
Západnej ekonomike sa darí a firmy majú doslova hlad po špecialistoch, ktorí sú schopní obstáť vo svete nového štýlu práce. Firmy sú stále viac nútené byť otvorené v otázkach svojej mzdovej politiky. To všetko spôsobuje postupný rast platov. Desať najlepších pozícií v USA.