Ekonomické vedy vo výkonovom financovaní - Šipikal, Miroslav, 1976-
Výkonové financovanie a vplyv zavedenia tohto financovania na publikačné výstupy v ekonomických vedách na Slovensku. Výsledky ukázali, že ekonomické vedy dokázali reagovať na zmenu systému financovania zvýšeným objemom publikačných výstupov a čiastočne aj zlepšením kvalitatívnych parametrov.