Ako podporiť slobodné povolania v Slovenskej republike? - Moresová, Mária
Mapovanie prostredia, v ktorom slobodné povolania vykonávajú svoju činnosť a následný návrh opatrení na zlepšenie ich postavenia v Slovenskej republike. Na získanie poznatkov o súčasnom stave prostredia slobodných povolaní na SR bol uskutočnený empirický prieskum, na základe ktorého bola mapovaná súčasná situácia slobodných povolaní v praxi.