Význam industriálnej organizácie a najnovšie prístupy k nej - Tokárová, Mária
Základné najnovšie problémy súťažnej politiky, ktorá je významným prvkom trhového mechanizmu. Vývoj, v ktorom sa názory na trhové štruktúry striedali tak z aspektu predstaviteľov jednotlivých škôl, ako aj rôznych autorov vývoja a na to, čo je dnes známe ako industriálna organizácia, teda aké má byť správanie sa štátu (regulátor) vo vzťahu k monopolom.