Tatranský čaj naberá na disciplíne - Haluza, Ivan
Úspešný rodinný podnik Karloff na výrobu bilinných likérov. Podnik vybudovaný až na štvrtý pokus. Zlyhanie vyvážené úspechom. Príbeh čajovo-bilinného likéru Tatratea.