Výber hostiteľskej krajiny na základe indexov priamych zahraničných investícií - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Identifikácia najatraktívnejších lokalít pre realizáciu PZI základe aktuálnych medzinárodných indexov priamych zahraničných investícií a porovnanie prístupov a nosných kritérií vyhodnocovania použitých indexov.