Aplikovanie účtovného systému IFRS v malom a strednom podniku a jeho dopad na finančnú výkonnosť podniku - Lukáč, Jozef, 1991-
Výhody a nevýhody prijatia účtovného systému IFRS pre SME a zmeny vo finančnej výkonnosti, ktoré dochádzajú pri prijatí IFRS pre SME. Finančná analýza českého podniku. Porovnanie výsledkov celého rozkladu ukazovateľa ROE podľa Českej účtovnej legislatívy a IFRS pre SME.