Ako dosiahnuť, aby hodnotenie výkonnosti fungovalo? - Moore, Ken
Hodnotenie výkonnosti pracovníkov. Hodnotiace rozhovory. Dôvody na uskutočnenie hodnotiacich rozhovorov. Čo môžu urobiť manažéri, aby zlepšili proces hodnotenia výkonnosti v podniku.