Analýza rizík v strojárenskom priemysle - Štofová, Lenka, 1989-
Modelovanie rizík v integrovanom manažérskom systéme. Analýza rizík metódou Failure Mode and Effect Analysis. Analýza manažérstva rizík vybraného produktu.