Kto s kým a kam... - Marianyi, Peter
Výsledky štúdie spoločnosti DHL Connectedness: Index 2015 (Index globálneho prepojenia), ktorá analyzovala globálne toky pre 125 krajín sveta. Desať najviac prepojených krajín. Zaujímavé závery štúdie. Európa ako najviac globálne prepojený región. Slovensko medzi prvou tridsiatkou krajín.