Kombinovať znamená šetriť - Marianyi, Peter
Význam kombinovanej a intermodálnej dopravy. Minimálny vplyv železničnej dopravy na životné prostredie. Nevyhnutnosť logistických centier nákladnej dopravy v SR. Podpora intermodálnej prepravy. Kombinácia pre automobilky.