Outsourcing - Marianyi, Peter
Výhody outsourcingu správy budov pre podniky. Podporné činnosti v oblasti správy budov ako súčasť facility managementu. Technická správa aj centrálne služby. Možnosť výberu medzi komplexnými alebo špecializovanými službami.