Vplyv účtovných informácií vo výkazoch účtovnej závierky podľa IFRS na vybrané finančné ukazovatele - Manová, Eva, 1957-
Význam účtovnej závierky pre používateľov účtovných informácií . Prepojenosť a relatívna nezávislosť účtovného a daňového systému. Účtovné informácie z finančných výkazov podľa IFRS vo vzťahu k vybraným finančným ukazovateľom.