Pseudosociální služby pro seniory v České republice: Výpomoc, nebo byznys? - Vávrová, Soňa
Problematika pseudosociálnych služieb pre cieľovú skupinu seniorov, ktoré sa na českom trhu stále vyskytujú a ich ponuka se rozširuje i do oblasti ambulantných služieb. Popis mechanizmu fungovania týchto služieb i kontext ich vzniku. Prevádzkovanie pseudosociálnych služieb možno považovať za nelegitímne a je veľmi ťažké danú prax výskumne zmapovať.