Infrastructure in marginalised roma settlements: towards a typology of unequal outcomes of EU funded projects - Škobla, Daniel
Významné faktory a zakorenené spoločenské zvyklosti na miestnej úrovni, ktoré ovplyvňujú výsledky sociálneho začlenenia rómskej populácie na Slovensku. Možnosti, ako zmierniť rozpory medzi deklarovanými cieľmi projektov a skutočnými výsledkami.