Význam manažérstva kvality v posilnení konkurencieschopnosti - Bušfyová, Jaroslava
Hlavné faktory, ktoré vplývajú na konkurencieschopnosť organizácie. Fenomény o manažérstve kvality. Prehľad pozícií v rámci manažérstva kvality. Bariéry v manažérstve kvality. Bariéry a plytvania.