Štíhly podnik - princípy, stavebné kamene a zásady implementácie - Gregor, Tomáš
Zásady úspešnej implementácie filozofie štíhlej výroby. Základy štíhlej výroby a princípy hodnotenia úrovne jej zavedenia. Postup zavádzania štíhlej výroby, jej plánovanie a praktická realizácia.