Nástup dítěte do školy jako významný vývojový mezník - Šulová, Lenka
Zmeny, s ktorými sa dieťa musí vyrovnať v súvislosti s nástupom do školy. Príprava dieťaťa na školu. Ako môžu rodičia uľahčiť prípravu na školu. Strach zo školy pri nástupe do prvej triedy. Adaptácia na školu. Ako môžu rodičia uľahčiť dieťaťu adaptáciu na školu.