Discussion on problems of the formation and measurement of the entrepreneurial environment - Kovalev, Andrej
Medzinárodné teórie vzniku, rozvoja a podmienok fungovania podnikateľských subjektov. Súčasné teoretické východiska v oblasti podmienok podnikania (širší a užší pohľad). Konkrétne kľúčové faktory ohraničujúce koncepciu pre zjednodušenie a zrýchlenie procedúr podnikateľskej činnosti zo strany inštitúcii štátnej a verejnej správy.