<The> Business support on the business activity of the small and medium-sized enterprises in construction industry from the Slovak state budget - Uhliar, Miroslav, 1981-
Analýza, význam a výsledky podnikania malých a stredných podnikov v stavebníctve. Zdôraznenie potreby podporovať dané podniky a poskytnutie prehľadu o dotačných aktivitách, ako aj o vyhodnotení tejto dotačnej činnosti.