Selected problems of innovation focusing on social innovation - Matušovič, Martin
Najkomplexnejšie preskúmanie súčasného stavu problematiky inovácií s dôrazom na sociálne inovácie. Súhrn, usporiadanie a analýza teoretických a praktických poznatkov v oblasti vybraných pojmov a jednotlivých typov inovácií. Špecifikácia niektorých vybraných problémov procesného riadenia vo všetkých etapách životného cyklu. Formulácia výskumných cieľov.