Výpočet ekonomické hodnoty dobrovolnictví v podmínkách ČR - dobrý sluha, ale zlý pán? - Dostál, Jakub
Skúmanie ekonomickej hodnoty dobrovoľníctva v odbornej literatúre. Popularita dobrovoľníckej práce. Štatistika a výskumné správy. Kofinancovanie projektov a vstup do účtovníctva. Ekonomické hodnotenie dobrovoľníckych programov. Motivácia dobrovoľníkov.