Bez znalosti Paretova pravidla nelze být úspěšný - Červený, Karel
Paretovo pravidlo, ktorému sa hovorí pravidlo malých príčin a veľkých následkov (Vilfredo Pareto 1848-1923). Pravidlo 80/20 ja základným zákonom a spoľahlivým pomocníkom vysoko efektívnych ľudí a organizácií. Uplatnenie pravidla 80/20 v praxi.