Spoločenskou zodpovednosťou ku konkurencieschopnejšej firme - Németh, Hajnalka
Trendy a uplatnenie spoločenskej zodpovednosti v praxi firiem. Potreba spoločenskej zodpovednosti firiem pri dosahovaní podnikových cieľov a konkurenčných výhod. Legislatíva a štandardy správania v rámci celej firmy podľa STN ISO 26000.