Makroekonomické aspekty trhu veřejných zakázek na Slovensku - Pavel, Jan
Analýza vývoja trhu verejných zákaziek na Slovensku v rokoch 2007-2014 z makroekonomického hľadiska a identifikácia väzby na hospodársky vývoj a nastavenie fiškálnej politiky.