Daňová kapacita obecných samospráv v SR - Sedláková, Slavka
Analýza daňovej kapacity obecných samospráv v SR prostredníctvom vybraných ukazovateľov, ktoré sú vyčíslené v časovom horizonte rokov 2008-2014. Vývoj daňových príjmov z hľadiska ich objemu a štruktúry, zároveň identifikácia ich postavenia v rámci celkových rozpočtových príjmov miest a obcí v SR.