Manažment zdravotníckych zariadení. Teória a prax - Krigovská, Andrea, 1988-
Manažment zdravotníckych zariadení ako dôležitá súčasť celého systému zdravotníctva. Teória a prax v oblasti riadenia zdravotníckych zariadení. Duálna rola lekára manažéra ako špecifického typu manažéra v zdravotníckom zariadení. Porovnanie riadenia zdravotníckych zariadení v Austrálii a na Slovensku.