Finančné vedomosti študentov druhého ročníka strednej zdravotníckej školy - Bačová, Monika
Definícia finančnej gramotnosti podľa OECD. Prieskum OECD. Národný štandard finančnej gramotnosti na Slovensku. Vedomosti študentov druhého ročníka strednej zdravotníckej školy. Výsledky dotazníkového prieskumu na Strednej zdravotníckej škole v Košiciach. Porovnanie výsledkov prieskumov o finančných vedomostiach.