Národná stratégia zlepšovania kvality v Slovenskej republike - Plai, Ľubomír
Stratégia zlepšovania kvality produktov a služieb zlepšovaním organizácií 2017-2021 ("Stratégia zlepšovania kvality" alebo "Stratégia"), predstavuje národný program kvality, ku ktorému sa môžu pridať všetky zainteresované strany tak vo verejnom sektore, ako aj súkromnom sektore.