Majetková štruktúra a konkurencieschopnosť podniku - Kajanová, Jana
Prezentácia vplyvu majetkovej štruktúry podniku na jeho konkurencieschopnosť a identifikácia kľúčových oblastí riadenia majetkovej štruktúry podnikateľských subjektov, ktoré ovplyvňujú konkurencieschopnosť podniku.