Vplyv odpisovej politiky na podnikateľské subjekty na Slovensku - Ölvecká, Viera
Analýza dlhodobého hmotného majetku, vybraného podnikateľského subjektu, hlavne na jeho evidencie a porovnanie spôsobov odpisovania majetku podniku od jeho nadobudnutia pred rokom 2015 a posúdenie zmien v odpisovaní od 1.1.2015 po ich uvedení v zákone 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov.