Objasnenie trendov marketingovej komunikácie - videoblogy a nepriama reklama - Mucha, Martin
Základné pojmy marketingovej komunikácie blogov. Mikroblogy. Blogy obsahujúce videá - videoblogy, skrátene vlogy. Formy speňažovania obsahu online videoblogov. Partnerský marketing (affiliate). Sponzoring. Používanie blogu ako nástroja propagácie.