Pohľad na produktivitu a ekonomický rast vo vybraných stredoeurópskych krajinách - Rozkošová, Anna
Produktivita práce a ľudský kapitál. Ekonomický rast. Vývoj produktivity práce a ekonomického rastu v stredoeurópskych krajinách. Reálna produktivita práce na osobu (2000-2015). Reálna produktivita práce na odpracovanú hodinu (2004-2015). Vývoj priemerných medziročných zmien reálnej produktivity práce na odpracovanú hodinu a priemerných medziročný zmien HDP na obyvateľa v skupine piatich vybraných krajín stredoeurópskeho regiónu.