Informatizácia verejnej správy na Slovensku - Stašková, Slavomíra, 1989-
Informatizácia verejnej správy - eGovernment a jeho formy. Štandardy informatizácie verejnej správy. Stratégia informatizácie verejnej správy. Národná koncepcia informatizácie verejnej správy. Operačný program Informatizácia spoločnosti. Analýza súčasného stavu informatizácie na Slovensku a porovnanie s krajinami EÚ.