Nové trendy v implementácii stratégie Balanced scorecard - Štofová, Lenka, 1989-
Aktuálne komplexné systémy merania výkonnosti podniku. Model excelentnosti EFQM. Six sigma - metóda zlepšovania produktivity, výkonnosti a kvality poskytovaných výrobkov a služieb. Balanced scorecard (BSC). Implementácia Balanced scorecard. Výskumy zamerané na strategické riadenie realizované na Slovensku a v zahraničí s dôrazom na metodiku Balanced scorecard.