<The> Influence of Bata Shoe Company development on entrepreneurship and implications for the present - Břečková, Pavla
Charakteristika jednej z najvýznamnejších firiem českej histórie BAŤA na vtedajšie podnikateľské prostredie. Porovnanie rozvoja industrializácie a vplyv na drobné podnikanie v dvadsiatych rokoch 20. storočia so súčasnosťou.