Analytický pohľad na vývoj konkurencieschopnosti na Slovensku a v EÚ - Kiseľáková, Dana
Vymedzenie pojmu konkurencieschopnosť. Meranie konkurencieschopnosti. Analýza vývoja vzájomnej konurencieschopnosti krajín Európskej únie pomocou ukazovateľa GCI za obdobie 2006-2015.