Continuous improvement of the company as a result of knowledge access to Kaizen - Pružinský, Michal, 1952-
Organizácia "Training Within Industry" (TWI) ako predchodza kaizenu. Kaizen ako metóda znižovania nákladov. Demingov cyklus PDCA (plan, do, check, act). Metóda 5S (Five S) ako nástroj na odstránenie nadbytku, strát a odchýlok (3M, three M). Praktická aplikácia metódy kaizen v konkrétnej spoločnosti. Príklady pre spoločnosti Toyota a Škoda Auto.