Prinesie negatívna demografia helikoptérové peniaze? - Boros, Kamil
Monetárne systémy a ekonomické skutočnosti. Súčasný monetárny systém a problém vyrovnania sa s defláciou. Vplyv centrálnych bánk a vplyv demografie na infláciu. Definícia helikoptérových peňazí.