Trumponomics aneb co čeká Spojené státy - Sedmera, Roman
Donald Trump sa vo svojej kampani zaviazal k investíciám do infraštruktúry, ktoré by vytvorili nové pracovné miesta a pri vhodnej alokácii i zvýšili konkurencieschopnosť a dlhodobý rast firiem USA. Čo prinesie Amerike nástup kontroverzného kadidáta.