Years of experience effect on the business plan characteristics evaluation - Hanák, Róbert, 1979-
Prenos manažérskej skúsenosti do nových rolí. Správnosť posúdenia piatich hlavných charakteristík podnikateľského plánu v závislosti od rokov skúseností - test na dvoch skupinách ľudí s pracovnými skúsenosťami (skupina pracovníkov s manažérskymi a finančnými skúsenosťami verzus skupina pracovníkov bez manažérskych a finančných skúseností). Tento článok je súčasťou širšej štúdie o hodnotení podnikateľského plánu.