Akciový trh verzus reálna ekonomika a jej indikátor HDP - Chovancová, Božena
Identifikovanie a kvantifikácia vzájomnej závislosti vývoja HDP a akciového trhu, s dôrazom na posun "časovú medzeru" medzi vrcholmi a dnami týchto indikátorov. Porovnanie USA, Nemecka a Číny.