Kult mladých sa končí - Obradovič, Filip
Súčasná situácia na trhu práce na Slovensku. Chýbajúca vízia do budúcnosti. Nesúlad medzi vzdelaním a požiadavkami na trhu práce. Pokles počtu študentov v odvetviach ako je medicína, strojárstvo, učiteľstvo. Zamestnávanie žien. Ochod mladých do zahraničia. Nízky podiel zamestnávania cudzincov. Projekt Progresívne Slovensko.