Investičné certifikáty ako nástroj štruktúrovaných produktov - Spuchľáková, Erika
Pojem štruktúrované produkty. Parametre a základné typy štruktúrovaných produktov. Výhody a riziká štruktúrovaných produktov. Plain-vanilla certifikáty. Diskontné certifikáty. Bonusové certifikáty. Airbag certifikáty. PEPP a Expres certifikáty. Garantované a Outperformance certifikáty. Sprint a Turbo certifikáty.