Selecting the Savings Account in the Slovak Republic - Feranecová, Adela, 1986-
Hľadanie najlepšieho sporiaceho účtu v SR. Autori definovali výberové kritériá sporiacich účtov v spolupráci s odborníkmi v bankovníctve, posúdili ich náležitosti. Následne zoradili sporiace účty, ponúkané v SR podľa dosiahnutého skóre.