Business environment and foreign direct investments in Visegrad countries - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Analýza vplyvu vybraných ukazovateľov podnikateľského prostredia na prílev priamych zahraničných investícií do Vyšehradských krajín v období 2005-2014. Kontroverzné závery, vysoká nezamestnanosť ako dôležitý faktor.