Human capital - the basisi of the knowledge-based economy - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Ekonomika založená na vedomostiach - pojmy. Úloha ľudského kapitálu pre ekonomický rast. Náklady a investície do vzdelávania. Slovensko ako ekonomika založená na vedomostiach.