Rizika číhají i na posledních metrech - Kolář, Vojtěch
Bezpečný pohyb ľudí a techniky v priemyselnom areáli. Požiadavka bezpečnosti už pri projektovaní. Bezpečná manipulácia s tovarom. Ochrana tovaru pred krádežou riadenými kamerovými systémami. Monitorovací robot SAM.